De rättfärdiga av David Baldacci – Uppläsare Jan Modin » Ljudboksbloggen De rättfärdiga av David Baldacci – Uppläsare Jan Modin | Ljudboksbloggen
Dec 132010
 

John Carr, känd under sitt alias ’Oliver Stone’, är den mest eftersökte brottslingen i USA sedan han med två välriktade skott slutligen har tystat de båda män som har förstört hans liv och tvingat honom att leva gömd i skuggorna. Men friheten har ett högt pris. De båda lönnmord som han utfört får underrättelsemyndigheterna och polisen att gå samman i ett pådrag i enorm skala för att hitta honom. Samtidigt ägnar sig spionchefen Macklin Hayes åt en högst privat katt och råtta-lek bakom kulisserna. Han, mer än någon annan, vill se Stone död.

Kamelklubbens medlemmar sätter sina liv på spel för att försöka hjälpa Stone, deras vän och inofficielle ledare. Med förföljarna hack i häl flyr Stone från det förflutnas demoner, en flykt som för honom från huvudstaden Washington och maktens korridorer till den lilla, isolerade gruvstaden Divine i Virginia – och in i en värld som är minst lika blodig och livsfarlig som den han just lämnat bakom sig.

De rättfärdiga är den fjärde och sista boken om Kamelklubben.

Ljudboksbloggen tycker: Här sluts då cirkeln till slut när tvivlen skingrats och frågorna fått sina svar. Historien om Kamelklubben har nått sin ändstation. Det har varit spännande lyssning och jag älskar Baldacci. Men det känns rätt att sluta nu för jämfört med min favorit Samlarna (Jag vet att många av er har Förrädarna som favorit) så har det blivit lite sämre mot slutet. Jag använder ju bara min gamla betygsskala från 1-5 så jag får väl tacka för den här quadrologin med ett hyffsat omdöme.
Betyg: 3/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)