Förrädarna av David Baldacci – Uppläsare Magnus Roosmann » Ljudboksbloggen Förrädarna av David Baldacci – Uppläsare Magnus Roosmann | Ljudboksbloggen
Dec 132010
 

Genom att hålla ett vakande öga över ledarna Washington DC har klubben fått nya anhängare men samtidigt skaffat sig fiender – även bland makthavare som är beredda att göra vad som helst för att hindra Stone och hans vänner från att avslöja regeringens hemliga arbete. 

Annabelle Conroy är hedersmedlem i Kamelklubben och dessutom en av sin generations främsta bedragare. Kasinokungen Jerry Bagger, mannen som mördade hennes mamma, har hon svindlat på fyrtio miljoner dollar. Nu är han henne på spåret med ett enda mål i sikte: Annabelles död. Men medan Stone och hans anhängare gör allt för att skydda Annabelle dyker plötsligt en ny motståndare upp på arenan – en som får Baggers hot att blekna. 

En efter en hittas män från Stones förflutna döda. Bakom morden står en enda man: Harry Finn. För de flesta som känner honom är Finn en hängiven far och kärleksfull make som använder sin talang i rikets tjänst. Men han har även en annan sida: han är en hänsynslös mördare som nu obönhörligt riktar sitt vapen mot Oliver Stone. Kanske har Stone till slut mött sin överman? 

Förrädarna är tredje delen i David Baldaccis bästsäljande serie om Kamelklubben. 

Ljudboksbloggen tycker: Inte alls lika bra som de två första böckerna. Oliver Stones förflutna börjar komma i kapp honom och det känns lite som en såpa som börjar spåra ur. Det är på intet sätt dåligt men jag hade mycket högre krav på den här eftersom de två första ”kamelböckerna” var kanonbra. Magnus Roosmann gör det bra, men Jan Modin som läste Samlarna var ett riktigt fynd.
Betyg: 3/5

Oliver Stone, ledare för den mystiska grupp som kallar sig Kamelklubben, är både fruktad och respekterad av dem som korsar hans väg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)