Nu blir det Gengångare av Joe Nesbø » Ljudboksbloggen Nu blir det Gengångare av Joe Nesbø | Ljudboksbloggen
jan 202012
 

Då har jag efter många om och men lyssnat klart på ”61 timmar” av Lee Child så recension på den kommer inom kort.
(*se kommentarer efter det här inlägget)

Jag hade tänkt att kasta mig över Michael Connellys ”Prövningen” nu men får nog tänka om efter dagens glada överraskning.

Efter en liten ljudbokstorka finns det för tillfället ett hav att ösa ur. Jag har många ljudböcker som står på kö och som jag bara måste lyssna på, helst nu och alla på en gång. ”Prövningen” är en av dem och överlägsen etta på den listan.
Men när jag hämtade posten i dag och ett rykande hett paket innehöll Joe Nesbøs senaste ljudbok ”Gengångare” får nog Mickey Haller och Harry Bosch vänta ett par dagar till på sin tur.

I normala fall hade jag börjat med Michael Connellys bok alla dar i veckan; men nytt är nytt och nytt är hett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  5 Responses to “Nu blir det Gengångare av Joe Nesbø”

 1. Nu har du nog lyssnat på för många ljudböcker…du har ju redan recenserat 61 timmar…det gjorde du ju den 10 januari… 🙂

 2. Ha Ha..pinsamt.
  Tack Ubbe för att du har huvudet på skaft, något som jag definitivt inte hade när jag skrev det här inlägget. Jag vet inte varför de där mediokra 61 timmarna satt sig så djupt som de tydligen gjort. Det ska naturligtvis vara ”Värt att dö för” och ingenting annat. Tack än en gång Ubbe, min respirator och livlina i ljudboksdjungeln :).

 3. Jag har en fråga. Vad tycker ni om att Malmsjö har läst in den senaste Nesbo boken?
  Personligen tycker jag att Jan Waldekranz har läst in många av Nesbos böcker på ett stålande sätt, men jag blev sjuk besviken att se att han inte läser in denna nya bok. Malmsjö saknar helt inlevelse och kan inte framställa olika karaktärer på ett spännande sätt.
  Varför får han läsa in så många böcker, ett stort mysterium!!!
  Vad säger ni andra ??

 4. Förut bojkottade jag t.o.m böcker med Jonas Malmsjö som uppläsare. Men jag gav honom en chans till och den tog han till vara på, så numera är han faktiskt en av mina favorituppläsare. Mitt enda råd till dig är att försöka lära dig gilla honom helt enkelt. För mig är han med där uppe i toppen med Sauk, Roosmann och Falk i spetsen.

 5. Kul med lite liv bland kommentarerna 🙂
  Själv har jag aldrig haft problem med Malmsjö. Har lyssnat på ett antal av hans inläsningar och alltid varit nöjd. För mig är han lite som Peter Andersson. Ingen av dom framställer karaktärer på olika sätt som vissa andra göra. Men dessa två är och har alltid varit favoriter hos mig. I deras lite torrare sätt att läsa finns det alltid en spänning och nerv som gör att jag blir totalt fänglsad. Jag kan bara inte sluta lyssna.

  Att man sedan i en serie byter uppläsare, oavsett till och från vilken, gillas inte alls. I många fall har man hunnit identifiera karaktärerna med en viss uppläsare. Då är det bra trist när förlagen byter. Det eviga bytet i Kamelklubbenböckerna av Baldacci gör mig fortfarande upprörd. Trots att det är idel duktiga uppläsare.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)