Nygift ljudboksblogg med laddade batterier » Ljudboksbloggen Nygift ljudboksblogg med laddade batterier | Ljudboksbloggen
jul 052011
 

Jag vill tacka alla besökare som fortfarande hittar hit trots min brist på närvaro. Man ska aldrig skylla ifrån sig men jag hävdar min rätt till upprättelse. Jag försvarar mig med bröllop och bröllopsresa, därav min långa frånvaro. Men med nyladdade batterier ser jag fram emot att driva den här bloggen framåt. Emellan champagnen och stranden så har det trots ”honeymoon” ploppat upp en hel del idéer på hur jag vill att framtiden för ljudboksbloggen ska se ut. Har ni kära besökare några egna förslag så hör gärna av er.
Som avslutning vill jag önska er alla ljudbokslyssnare en riktigt skön sommar.

Glöm inte att hålla tummarna för damlandslaget som i fotbolls-VM i Tyskland har två riktiga ljudboksälskare i form av mittbackslåset Sara Larsson och Charlotte Rohlin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  3 Responses to “Nygift ljudboksblogg med laddade batterier”

 1. Grattis och välkommen tillbaka! 🙂
  Har saknat dina recensioner. Själv har jag hunnit igenom några nya böcker den senaste tiden:

  – Lee Child ”Det ögat inte ser”
  Trodde aldrig det skulle ske, men jag har börjat tröttna lite på Jack Reacher. Fortfarande en bra bok, men det blir efter 12 böcker (har inte lyssnat på Fienden pga bokdödaren Bo Jonsson) ganska stereotypt. Jack utvecklas aldrig, på gott och ont.

  – Viveca Sten ”I natt är du död”
  Lika bra som hennes tidigare i serien om inte bättre faktiskt

  – Mari Jungstedt ”Det fjärde offret”
  Som vanligt bra. Gillar speciellt den historiska tillbakablicken.

  – Hans Koppel ”Kommer aldrig mer igen”
  Helt ok. Ingen superfavorit, men ändå fullt godkänd

  – Conn Iggulden ”Stäppens krigare”
  Sanslöst bra! Torsten Wahlund är grymt bra uppläsare här. Hade egentligen planerat att börja lyssna på lite Simon Kernick efter denna, men kände mig tvingad att direkt påbörja del 2 i serien ”Bågens mästare”

 2. Tack så mycket, och tack för boktipsen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)