Provlyssna på uppläsare – Arkivet är uppdaterat » Ljudboksbloggen Provlyssna på uppläsare – Arkivet är uppdaterat | Ljudboksbloggen
aug 072011
 

Nu är Uppläsare-Provlyssna-arkivet uppdaterat med några nya uppläsare/inläsare. Jag kommer att lägga in fler så snart jag har redigerat och sorterat fler foton och ljudfiler. Mindre kända uppläsare eller uppläsare som inte är exponerade i egenskap av skådespelare, är väldigt svåra att få tag på. Är du själv är uppläsare eller har någon bild på någon som är det så mejla gärna ett foto. Jag kommer att sätta in en ”mystery man” så länge så ser ni vilka jag saknar.

Ett exempel på det här var när jag dammsög webben efter en bild på Kjell ”coach” Bengtsson, vilket visade sig vara en omöjlig uppgift. Men Kjell var snäll och skickade ett foto på sig själv.

Så känner du till något om Hans Bergqvist, Per Godenius, Peter Matsson mfl. så hör gärna av dig, för det som från början bara var en kul grej, har blivit Ljudboksbloggens populäraste sida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)