Svenska ljudbokstjänster

Det finns ett flertal ljudbokstjänster som konkurrerar på den svenska ljudboksmarknaden. Här är några av dem:

Storytel

Storytel är den äldsta ljudbokstjänsten i Sverige och har erbjudit ljudböcker sedan år 2005. Förutom ljudböcker erbjuder storytel e-böcker som du får tillgång till när du skriver upp dig på något av de abonnemang som tjänsten erbjuder. Abonnemangen på Storytel kostar mellan 169 och 259 kronor i månaden.

Bookbeat

Bookbeat är en nyare ljudbokstjänst som grundades år 2015. Förutom ljudböcker erbjuder Bookbeat e-böcker som du får tillgång till när du skriver upp dig på någon av de abonnemang som tjänsten erbjuder. Abonnemangen på bookbeat kostar mellan 99 och 199 kronor i månaden.

Nextory

Nextory grundades samma år som Bookbeat, alltså år 2015. Förutom ljudböcker erbjuder Nextory e-böcker som du får tillgång till när du skriver upp dig på någon av de abonnemang som tjänsten erbjuder. Abonnemangen på Nextory kostar mellan 139 och 279 kronor i månaden.

Bokus Play

Bokus Play lanserades 2018 av internetbokhandeln Bokus. Förutom ljudböcker erbjuder Bokus play e-böcker. Du får också rabatt när du handlar böcker på bokus och akademibokhandeln. Abonnemangen på Bokus play kostar mellan 79 och 229 kronor i månaden.