Här är prylarna som passar till ljudboken

Aldrig förr har ljudboken varit så populär. Som en modern variant av den klassiska tryckta boken har de nått ut till en helt ny målgrupp. Vi är vana vid att kunna ta med oss kulturupplevelser i mobilen i form av film, nyheter och musik. Nu kan vi även ta med oss en hel hög böcker och få plats med dem i fickan. Utbudet är enormt och passar både stora och små. Samtidigt har utbudet av tillbehör blivit större och det finns även prylar som passar till boken. För dig som önskar shoppa online finns https://estore.nu/sv/ där du kan ta del av dessa produkter eller köpa presenter till nära och kära. Genom att handla online är det lätt att skapa dig en översikt av de produkter som finns i butiken, jämföra de olika modellerna och beställa hem dem i lugn och ro. Du behöver inte heller riskera att den vara du är ute efter är slut på hyllan när du kliver in i de fysiska butikerna.

Prylarna som kompletterar eller lyfter upplevelsen

Ljudboken räknas som en av årets mest hållbara julklappar enligt WWF. De viktigaste tillbehören som behövs för en bra upplevelse av ljudboken är troligen hörlurarna eller eventuellt högtalare. De finns i många varianter beroende på vilka funktioner du önskar. För att kunna lyssna på ljudboken i olika miljöer och samtidigt vara bekväm finns det andra produkter att välja mellan. För dig som gärna lyssnar under en tur på cykel eller under löppasset finns praktiska mobilhållare och väskor. Ljudböcker lämnar händerna fria att göra fler saker samtidigt och gör det möjligt att fortsätta lyssna under matlagningen eller badrummet där stunden för skönhetsvård kan göras lite mer spännande. Vid en avslappnande stund i badkaret kan en kudde och levande ljus hjälpa till att fokusera och gå helt upp i boken. Ta med boken ut i regn, rusk och kyla så länge mobilen och hörlurarna skyddas mot vädret. Då kan du fortsätta lyssna under trädgårdsarbetet, bilkörningen eller byggprojektet. Oavsett hur och var ljudboken ska följa med finns det sätt att fortsätta lyssna.

Ljudböcker bidrar till inspiration och fantasi

Böcker har alltid stimulerat till fantasi och kunskap. Allt fler köper just ljudböcker och de har blivit populära för barn. För barnen finns det ett stort utbud av leksaker som passar böckerna de tycker om. Många böcker bygger på de kända superhjältarna, vanliga djur eller bilderna i ritböcker. För många barn är det lättare att koncentrera sig om de får pyssla med något annat och då kan kritorna, legot eller bilarna vara bra att plocka fram. När boken behöver avbrytas för att koncentrationen för en stund tagit slut kan det vara bra att släppa loss med fysiska lekar utomhus eller en omgång spel med familjen. När det är dags att sova plockas ljudboken fram igen för en godnattsaga tillsammans. Till skolan finns sagobokens huvudpersoner på ryggsäcken, pennfodralet, tröjan och vattenflaskan. Oavsett vilken bok som skapar mystiken finns det någon produkt som förlänger upplevelsen. För dig som vill förbättra språket eller har svårt att läsa på grund av dyslexi kan ljudboken vara det viktigaste formatet för att ta del av fantasi och kunskap.