Ljudböcker om ekonomi

Att råka hamna i ekonomiska bekymmer är något som de allra flesta människor går igenom någon gång i livet. Att reda ut sin situation kan ta tid och kräver en hel del kunskap om både pengar och psykologi. För dig som behöver hjälp att reda ut din ekonomiska situation finns stor hjälp att hämta i utbudet av ljudböcker hos de svenska streamingtjänsterna.

”Du måste spendera pengar för att tjäna pengar” är ett välkänt talesätt i finansbranschen. Många företag har räddat sina verksamheter genom att förvalta företagslån, som https://www.fakturino.se/foretagslan/foretagslan-utan-borgen/, på ett framgångsrikt sätt. Även de företag som fått allt svårare att bli godkända låntagare kan fortfarande rädda sina verksamheter genom ett borgensfritt låntagande.

Men glöm inte att du behöver en bra plan om du ska låna pengar! Låna dig inte upp över öronen utan att först lära dig mer om ekonomi.

Läs (lyssna!) på om ekonomi

I kategorin Ekonomi & Business hos streamingtjänster som Storytel och Nextory finns en stor mängd läsvärda titlar för dig som ser fram emot att arbeta dig fram till en starkare ekonomisk situation.

  • Att bygga ett lag av Janne Andersson kanske inte känns som det självklara valet för företagets ekonomiansvarige, men faktum är att lagbyggande är minst lika viktigt för ditt företags ekonomiska hälsa som för svenska fotbollslandslaget. Här finns mycket att hämta för dig som vill bygga en sund företagskultur.
  • Framgångsboken av Alexander Pärleros hjälper dig på din resa mot ett framgångsrikt liv, både privat och för ditt företag. Att inspireras av andras framgång är ett bra sätt att hålla modet uppe även i kärva tider.
  • Fredrik Eklunds SÄLJ! är en klassiker i bibliotekets ekonomihylla. Den färgstarke Eklund, känd stormäklare baserad i New York, kan sälja precis vad som helst till vem som helst och delar med glädje med sig av sina kunskaper i denna ljudbok. Under sitt första aktiva år som mäklare sålde Eklund bostadsobjekt för 50 miljoner amerikanska dollar, så han vet vad han pratar om.
  • Oberoende är stark av Pehr G Gyllenhammar är något för dig som är intresserad av framgång inom mer traditionella industrier. Hans tjugo år i ledningen för Volvo borgar för stora erfarenheter över lång tid, och förmågan till framgång även i branscher som genomgår kraftig förändring.